Snorre Kirk: Going Up

Lørdag d. 12. november kl. 20, Plantagehuset, Thisted

Billeder fra koncerten:

Snorre Kirk
Klas Lindquist
Sven Erik Lundequist
Mads Kjølby
Andres Fjeldsted

Med et stjernespækket orkester bestående af personlige og karakteristiske solister, og med et skræddersyet repertoire hvor spilleglæde, nærvær og ikke mindst swing er i højsædet, har trommeslageren og komponisten Snorre Kirk på rekordtid formået at gøre sit orkester til et af de mest efterspurgte i både ind- og udland.

Med udgivelserne Europa (2015), Drummer & Composer (2017), BEAT (2018) og Tangerine Rhapsody (2019), blev der banet vej for et internationalt gennembrud, med optrædener på nogle af verdens førende jazzfestivaler i Europa, USA og Asien.

Foråret 2021 udkom Snorre Kirks sjette album, Going Up, der med sit drivende swing og farverige kompositioner leverer et ambitiøst og originalt bud på lyden af klassisk jazz i 2021.

Line-up:

Klas Lindquist: altsax
Sven Erik Lundequist: piano
Mads Kjølby: guitar
Andres Fjeldsted: bas
Snorre Kirk: trommer