Nancy Harms/Peter Rosendal Quartet

Fredag d. 16. september kl. 20, Plantagehuset, Thisted

Nancy Harms m. trio
Nancy Harms
Janus Templeton
Peter Rosendal
Graig Earle

Den amerikansk sangerinde Nancy Harms har trods sin unge alder allerede fået en plads som en fast del af den amerikanske østkysts jazzscene. Harms er født i det amerikanske midtvesten i byen Clara i staten Minnesota, men er i øjeblikket bosiddende i New York.

Nancy Harms og Peter Rosendal er gået sammen om at skrive ny musik, som beskriver Danmark set igennem Nancys øjne.

Der findes ingen bedre end komponisten og pianisten Peter Rosendal, når det handler om at indfange den danske grundtone. Med hans erfaring fra mange år i dansk folkemusik blandet med et virtuost jazzøre har han i samarbejde med Nancy Harms komponeret den nye musik, som vi hermed præsenterer.

Nancy Harms havde sin danske debut i september 2014 med en række koncerter på “The Standard” i København. Det var en stor succes, og hun har siden da spillet udsolgte koncerter i blandt andet Musikkens Hus i Aalborg, Dexter i Odense og Værket i Randers. 

Line-up:

Nancy Harms: Vokal
Peter Rosendal: Piano
Graig Earle: Kontrabas
Janus Templeton: Trommer