Emil Otto and his Orchestra

Fredag d. 7. oktober kl. 20, Plantagehuset, Thisted

Billeder fra koncerten:

Emil Otto er en af de nye lysende stjerner i den danske musikbranche. Han er en crooner, sangskriver, pianist og entertainer, hvis varme, karismatiske stemme og historiefortælling vil overbevise mange publikummer i de kommende år.

Emil Otto er inspireret af store jazzvokalister som Nat King Cole, Chet Baker og Harry Connick Jr. og er desuden en original sangskriver. På trods af sin unge alder kombinerer han både respekt og viden om den store amerikanske crooner-arv med en mere moderne, skandinavisk sangskrivertradition.

Den unge charmerende solist er klar til at udgive en markant og ambitiøs debutplade i efteråret 2022. En blanding af orkester, bigband og forskellige mindre format-arrangementer af 10 sange – 7 af dem er originaler skrevet og arrangeret af ham selv, Johannes Hieronymus og Jonathan Bruun Meyer.

Line up:

Emil Otto – sang, klaver
Casper Hejlesen – guitar
Marco Zammuto (ITA) – kontrabas
Yannick Ballmann (BE) – trommer
Gustav Hagner – trompet
Jeppe Hjøllund – trompet
Jonathan Bruun Meyer – trombone
Aske Drasbæk – alt- og barytonsax
Christian Holm-Svendsen – tenorsax og klarinet