Olivier Antunes Trio

Fredag den 8. april 2022 kl. 20 i Plantagehuset i Thisted

Se billederne fra koncerten!

Olivier Antunes
Anders Fjeldsted
Janus Templeton

Trioen bestående af Olivier Antunes (piano), Anders Fjeldsted (kontrabas) og Janus Templeton (trommer) har dyrket de klassiske trio-arrangementer fra 60’erne og har samlet materiale af bl.a. Oscar Peterson, Bill Evans, Phineas Newborn og Herbie Hancock.

Deres kærlighed til netop den periode hænger ikke blot sammen med den åbenlyse virtuositet, men i høj grad også melodiøsiteten og swing- og beboptraditionen, som er med til at gøre kompositionerne ekstremt tilgængelige for et større publikum.

De har valgt at fokusere på arrangementer, der sjældent høres live, men som virkelig fortjener at blive genopdaget. Deres legende og generøse musikalitet både rører og begejstrer.

Line up:
Olivier Antunes – piano
Anders Fjeldsted – bas
Janus Templeton – trommer