Carsten Dahl/Claus Waidtløw Quartet.

Fredag den 21. januar 2022 kl. 20 i Plantagehuset i Thisted

Se billederne fra koncerten:

Carsten Dahl / Claus Waidtløw Quartet
Carsten Dahl
Claus Waidtløw
Daniel Franck
Janus Templeton

Carsten Dahl anses i dag for at være en af de mest innovative og geniale, improviserende pianister herhjemme. Han bevæger sig åbent og frit i jazztraditionen, og hans spil er altid nærværende og overraskende. Dahl har modtaget utallige priser og lovord fra anmeldere verden over.

Claus Waidtløw er en af vores mest anerkendte saxofonister. Han har spillet med et væld af internationale jazzstjerner, her iblandt Toots Thielemanns, John Scofield, Eliane Elias, Jeff Ballard, Steve Swallow, Christian McBride og Kurt Elling.
Har udgivet en række albums i eget navn, bl.a. det DMA vindende album Playhouse fra 2015.

Dahl og Waidtløws samarbejde går langt tilbage, og op gennem 90 ́erne spillede de sammen i forskellige orkestre, bl.a. Thomas Blachman Quintet. Nu genforenes de i denne stjernekvartet, hvor de kaster sig over jazzens standardrepertoire. Med sig har de to af vores bedste rytmegruppe folk, bassisten Daniel Franck og trommeslageren Janus Templeton.

Glæd jer til en aften med instrumental jazz i verdensklasse.

Line up:
Piano, Carsten Dahl
Saxofon, Claus Waidtløw
Bas, Daniel Franck
Trommer, Janus Templeton