Svaneborg Kardyb

Lørdag den 30. oktober kl. 20.00
Plantagehuset, Thisted

Billeder fra koncerten:

Svaneborg/Kardyb

Den danske jazzduo Svaneborg Kardyb er et af dansk jazz nyeste skud på stammen. I efteråret 2020 udgav duoen Haven som en hyldest til naturen. De har forsøgt at indfange stemninger fra naturen ved blandt andet at bruge deres bedsteforældres sønderjyske og nordjyske stemmer, ligesom de har brugt lyden af et drømmende vindspil i en kolonihave.

Musikken er skabt i de tidligste morgener over den sorteste kaffe og er minimalistisk med et luftigt, sfærisk udtryk, hvor elektronisk og akustisk lyd forenes, og hvor fængende melodier møder nordiske stemninger i et drømmende og groovy univers.

Nikolaj Svaneborg, würlitzer, synthesizer & piano
Jonas Kardyb, trommer & percussion

1 thought on “Svaneborg Kardyb”

Der er lukket for kommentarer.