Driving Miles – Teater og koncert

Torsdag den 16. september kl. 19.30
Plantagehuset i Thisted

Se billederne fra koncerten:

Henning Mankell, Miles Davis, en skrothandler, en chauffør med en gammel Volvo, fire jazzmusikere og en skuespiller. Umiddelbart en mærkelig konstruktion. Men der er en mening. Henning Mankell var den verdensberømte forfatter til Wallanderbøgerne, og han elskede Miles Davis’ musik. Skrothandleren Steiner fortæller historien om chaufføren fra Molde i Norge – Svein Åge, der kører Miles rundt til koncerter i hele Europa. Og de fire jazzmusikere og skuespilleren folder det hele ud på scenen.

Efter forestillingen er der en times koncert.

Hans Henrik Clemensen, skuespiller
Anders Malta, trompet
Zier Romme Larsen, piano
Cornelia Nilsson, trommer
Rune Fog-Nielsen, bas

1 thought on “Driving Miles – Teater og koncert”

Der er lukket for kommentarer.