Nancy Harms / Peter Rosendal

Lørdag den 17. april 2021 kl. 20.00
Koncerten er desværre p. g.a. corona blevet aflyst

Den amerikanske sangerinde, Nancy Harms, giver koncert i “Jazz i Thy” i Plantagehuset med sin kvartet bestående af Nancy Harms, sang, Peter Rosendal, piano, Graig Earle, bas og Janus Templeton, trommer.

Nancy Harms er en amerikansk sangerinde, der trods sin unge alder har cementeret sig som en fast del af den amerikanske østkysts jazzscene. Harms er født i det amerikanske midtvest i byen Clara i staten Minnesota, men er i øjeblikket bosiddende i New York.

Nancy og Peter Rosendal er kommet sammen for at skrive ny musik som beskriver Danmark, set igennem Nancys øjne. Musikken udgives i løbet af 2020.

Som danskere er vi ofte ret hurtige til at dømme os selv og indimellem overser vi meget af det som er fantastisk ved vores lille land. Nancy har en kæmpe kærlighed til Danmark og det er meget forfriskende at møde et positivt syn på vores skønne land!

Der findes ingen bedre end komponisten og pianisten Peter Rosendal når det handler om at indfange den danske grundtone. Med hans store kærlighed og erfaring fra mange år i dansk folkemusik, blandet med et virtuost jazzøre, komponerer han i samarbejde med Nancy Harms den nye musik som vi hermed præsenterer.

Nancy Harms havde sin danske debut i september 2014 med en række koncerter på “The Standard” i København. Det var en stor succes, og hun har siden da spillet udsolgte koncerter i blandt andet Musikkens Hus i Aalborg, Dexter i Odense og Værket i Randers. 

Nancy Harms spiller ofte blandt andet på Birdland og Kitano i New York, Sunset/Sunside i Paris og Herr Nielsen i Oslo. Siden hendes debut i Danmark har hendes herboende backing-musikere spillet mere end 50 koncerter rundt i Danmark med sangerinden. Harms har turneret både i Norge, Italien, Thailand, USA og England.

Nancys 2015-plade, “Dreams in Apartments” har fået store roser blandt andet I The Wall Street Journal (5 stjerner), NPR, All About Jazz og Jazz Weekly. I 2016 turnerede Harms i forbindelse med udgivelsen af hendes “Ellington at Night”, som består af moderne, friske arrangementer af Duke Ellington og Billy Strayhorns kompositioner. Også denne koncertrække vakte begejstring blandt anmelderne.

Nancy Harms: Vokal
Peter Rosendal: Flygel
Graig Earle: kontrabas
Janus Templeton: trommer

1 thought on “Nancy Harms / Peter Rosendal”

Der er lukket for kommentarer.