Singers

lørdag den 5. okt. Kl. 20 i Plantagehuset

Billeder fra koncerten:

  • Britt Hein
  • Helle Henning
  • Claus Storgaard
  • Mads Enggaard
  • Ulrich Lauridsen

Singers er en af DK’s stærkeste acappella grupper. Nøgleordene for denne prisbelønnede vokalgruppe er groovy pop og personlige jazzfortolkninger, stærke solister og lækre arrangementer. Singers synger deres smukke arrangementer af kendte pop-hits og jazzklassikere, arrangeret specielt til dette unikke vokal- orkester og hentet fra de 3 CD’er, de indtil dato har udgivet.

Igennem årtier har vokalgruppen Singers været en vigtig del af den danske acapella-scene. Mange vokalgrupper har taget deres udgangspunkt i sangere hentet fra korverden, men Singers har altid været båret af en grundstamme af leadsangere med stærkt individuelt udtryk og stort solistisk overskud. Sangerne kommer fra forskellige dele af musikmiljøet med bag- grund i Det Rytmiske Musikkonservatorium og orkestre som Postyr, Bryan Rice, Voices of Joy og Blast.

1 thought on “Singers”

Der er lukket for kommentarer.