Jørgen Østergaard trio feat. Eline Engholm

Lørdag den 14. sep. kl. 11 på Stenbjerg Landingsplads

  • Jørgen Østergaard – saxofon og guitar
  • Mikael Bertelsen – guitar
  • Palle Normann – bas
  • Eline Engholm – sang

Østergaard, Bertelsen, Normann. Det er efterhånden lidt uklart hvornår det startede, men Mikael Bertelsen og Jørgen Østergaard har spillet sammen i mere end 25 år, og Palle Normann har spillet, siden han kom med i Thisted Garden. I løbet af årene har alle 3 spillet sammen i diverse bal-orkestre, teater-projekter, Dr. Jazz og Orfeo.

Eline Engholm har udover at synge jazz i egen trio og ”New Sun Jazz Trio” også en CD-udgivelse på trapperne med egne sange med gruppen ”Baby did a bad thing” i singer/ songwriter/americana genren. Eline er en stilsikker, udtryksfuld sanger med stor spændvidde, og det, sammenholdt med at Østergaard, Bertelsen og Normann ofte udsætter diverse sange for bossa-nova og andre rytmer fra de varme lande, vil givetvis bevirke, at vi nok skal komme lidt rundt i både den store amerikanske sangbog – og den danske –  + egne numre i Stenbjerg.

1 thought on “Jørgen Østergaard trio feat. Eline Engholm”

Der er lukket for kommentarer.