New Jungle Orchestra

Torsdag 30. oktober 2008 i Plantagehuset

Se fotos fra arrangementet

Pierre Dørges New Jungle Orchestra er tilbage i Thisted! –
og de er stadigvæk et af de mest sprudlende bands på den danske jazzscene.

Og det selv om de har eksisteret siden 1980.
De har ført jazztraditionen videre gennem et ellingtonsk jungle univers med alskens musik i bakspejlet. Deres fængende musikalske show bevæger sig i en sikker balance mellem humor og dyb alvor. Deres originalitet har gjort dem til det mest anerkendte og turnerende etno-jazzband ude i den store verden, hvor de har repræsenteret Danmark i Afrika, Australien, Asien, Nord- og Sydamerika og i Europa.

Josefine Cronholm optræder som gæstesolist

Hun har bl.a. spillet med Fredrik Lundin, Frans Bak, Django Bates, Danmarks Radios Big Band og Marilyn Mazur og efter koncert med Pierre Dørge på Kbh. Jazzfestival 2008 skrev Berlingske Tidende bl.a.: ”Den svenske sangerinde Josefine Cronholm viste sine evner for det enkle, det lyriske og det dramatiske – og for at springe omkring i alskens registre og levere særegne lyde”

 

 

Læs og hør mere om New Jungle Orchestra på: www.newjungleorchestra.com

New Jungle Orchestra består af:

Se og hør brudstykker fra koncerten: