Hans Ulrik Kvartet

Torsdag 13. november 2008  i Galleriet, Plantagehuset

Se fotos fra arrangementet

Med Hans Ulrik er lytteren sikret en musikalsk oplevelse i international klasse.

Det er moderne, melodisk jazz med et godt groove og et virtuost saxofonspil i front – rørende, velovervejet og med en dybt personlig sound . Hans Ulrik er ikke uden grund en af landets mest benyttede og respekterede jazzmusikere.

Hans Ulrik har igennem de senere år bevist, at man sagtens kan lave jazzplader, der på én gang er moderne, kunstnerisk væsentlige og samtidig imødekommende og velklingende.

Det demonstrerede han tydeligt i 1999, da pladen JAZZ & MAMBO blev hædret med en Danish Music Award. Den blev et vaskeægte jazzhit med over 10.000 solgte eksemplarer, der bl.a. har kørt over anlæggene i de danske cafeer.

Hans Ulrik har også for længst vist, at han er en musiker af internationalt format. Der er efterspørgsel på hans saxofonspil, hvilket har ført Ulrik igennem en lang række freelance-opgaver og pladesessions som studiemusiker. Ulrik har bl.a. arbejdet med Det Brune Punktum, Frans Bak, Cæcilie Norby, Emborg/Larsen Group, DR Underholdning, Lars Jansson, Eivind Aarset, Marilyn Mazur Future Song, etc..

Ulrik har adskillige plader bag sig i eget navn. I 1999 indspillede han Jazzpar-plade med John Scofield, Peter Erskine og Lars Danielsson, og sammen med trommeslageren Jonas Johansen og bas-legenden Steve Swallow har han udgivet 2 CD’er .

Med sig til koncerten i Thisted har Hans Ulrik:
Lars Jansson, piano
Kasper Vadsholt, bas
Morten Lund, trommer