Ibrahim Electric

Fredag d. 4. december  2009 i Plantagehuset i Thisted 

Opvarmning fra kl.19.30 af Örengott  – Örengott begyndte i efteråret 2007 på Klejtrup Musikefterskole. I dag er de fire unge jyder nået langt med deres lydudtryk, sammenspil og fælles kompositioner. Udviklingen fortsætter!
http://www.myspace.com/orengott

Se billeder fra arrangementet

Ibrahim Electric har i løbet af de seneste år markeret sig som et af de mest originale og populære nye orkestre på den europæiske musikscene.

“Ibrahim Electric losser mås, så det synger i hypofysen, for sikke et kraftoverskud disse tre unge musikere lægger for dagen… det her er bedre end Viagra!” – Information

“Jazz uden pibe!…Ibrahim Electric understreger med denne råsvingendedebut, at jazz bestemt ikke kun er for pensionerede  gymnasielærere.” – Ekstra Bladet.

Der er ingen leder i Ibrahim Electric, men derimod tre af slagsen, da alle tre skriver til trioen. Gruppen udforsker grænserne mellem jazz, afro, souljazz og funk, og sammen forsøger de at finde nye veje igennem buskadset. Kendetegnene for trioens lyd, er viljen til at sparke noget ny energi ind i den klassiske line-up med Guitar, Hammond B3 og Trommer!

Denne trio er en fantastisk live oplevelse!

Deres energiske, udadvendte og til tider provokerende musik har henrykket folk overalt, hvor de er kommet frem. Populariteten er vokset eksplosivt det seneste års tid, ikke mindst udenfor andedammen.

Jeppe Tuxen (org), Niclas Knudsen (g) , Stefan Pasborg (dr)

http://www.ibrahimelectric.com/

http://www.myspace.com/ibrahimelectric