Wonderbrazz

Fredag d.26.november 2010  i Plantagehuset i Thisted 

En gruppe unge talentfulde musikere varmede op til koncerten med deres band Örengott.  Se billederne

Se billederne fra koncerten med Wonderbrazz 

I de sidste fire år har Wonderbrazz spillet ca. 200 koncerter og markeret sig som et stilskabende band med deres bud på brassband i det nye årtusinde. Wonderbrazz leverer 60’er boogaloo, soul, super groovy klubstemning, topswingende New Orleans jazz og 70’er funk af bedste skuffe. Denne energifyldte blanding af soul, rap og funk  bliver leveret af en rytmegruppe, der i den grad når ud over scenekanten.

I Danmark har Wonderbrazz spillet på de fleste store jazzfestivaler og turneret i hele landet. I udlandet har de været på turné i USA, hvor de bl.a. spillede på The French Quarter Festival og på New Orleans Jazz And Hertage Festival. De har spillet på klubber og festivaler i Norge, Sverige, Tyskland og Grønland, og senest har de spillet på MIDEM i Cannes.

En livekoncert med Wonderbrazz er en oplevelse, som du ikke må glip af!

Wonderbrazz:

Peter Kehl – trompet
Ola Åkerman – trombone
Stig Naur – saxophone/vocal
Henrik Kjelin – hammond organ
Esben Duus – drums
Martin Seidelin – drums/perc

http://www.wonderbrazz.com