Steen Rasmussen feat. Josefine Cronholm

Fredag d. 1. oktober 2010 i Plantagehuset i Thisted 

Se billederne fra koncerten

I oktober 2009 udkom albummet: Steen Rasmussen featuring Josefine Cronholm “Amanhã I morron Tomorrow”. På albummet fortolker et oplagt og velspillende orkester den brasilianske sangskat i hidtil uhørt nordiske versioner. Dette i smuk harmoni med pianisten Steen Rasmussens egne kompositioner.

Oplev en koncert med brasiliansk swing og nordisk melankoli. Tristesse så sort som havets bund og frydefuldt swing, stemningsskabende basun og graffitikvidren, stærkt pulserende rytmisk bund og foruroligende kruseduller, kantet rytmik og musikalsk livsglæde, en musiks fjerne og mangefarvede provinser som alligevel støder op til din egen baghave.

Pressen skrev: “…i løbet af cirka to sekunder har Rasmussen og Cronholm blæst alt tresserstøv bort. Og tilbage står blot en fejende flot og nutidig udgave af et stykke musikalsk livsglæde” Henrik Palle – Politiken

“Her er plads til de tragiske dybder, en hypnotisk sensualisme, den sunde latter i et melodisk materiale der siger spar to til det meste, jeg har hørt i år” Per Nielsen – Jazzspecial

Jazz i Thy garanterer for en smuk vokaljazzaften sammen med Josefine Cronholm (vocal), Steen Rasmussen (piano), Lis Wessberg (trombone), Yasser Pino (bas),  Jonas Johansen (trommer), Afonso Correa ( perkussion) .