Harlem Ramblers

Frokostjazz på Café Baghuset

23.juni 2012 kl.11 – 14

Se billederne fra frokostjazzen

De seks musikere er fra venstre til højre: Fritz Tandrup, guitar, Jens Jørgen Sørensen, tenorsax, Kristian Høje Kristensen, trommer, Jørgen Vestergaard, piano, Mogens Nissen, altsax, Jørgen Degn, bas.

‘ Harlem Ramblers’ opstod allerede i 1957. Bandet var husorkester for Thisted Jazzklub og spillede gennem flere år næsten overalt i Jylland. Det var dengang, da New Orleans Jazzen var ungdommens rytmiske musik, før beat og rockmusik slog igennem. Bortset fra bassisten, Jørgen Degn fra Nykøbing Mors, har alle musikerne trådt deres musikalske barnesko i Thisted. I dag bor de i Aalborg, Hjørring, Sennels og Ydby og spiller med forskellige grupper, men mødes også nu og da under det gamle navn. Udfordringen er dog ikke længere at efterligne den traditionelle jazz. Det er swingmusikken og enkelte bebop-numre, der interesserer de gamle drenge fra Thy.

Arrangementet med frokostjazz på Café Baghuset er et resultat af et samarbejde mellem caféen og Jazz i Thy. Du kan læse mere om Café Baghuset på www.cafe-baghuset.dk og om Jazz i Thy på www.jazzithy.dk