Chris Minh Doky & The Nomads

Lørdag d.17. november 2012  kl.20  i   den nye Teutonersal på Thisted Gymnasium & HF-kursus, Ringvej 32

Se billederne fra koncerten

Det bliver en forrygende koncert med jazzbassisten Chris Minh Doky, når han og den fremragende amerikanske gruppe The Nomads lægger vejen forbi Thisted. Det er ikke kun den danske jazzambassadørs lyriske og følsomme formåen på bassen, der har bragt ham til tops i verdens jazzelite. Hans virtuose, swingende og jazzfunky spil har i den grad også været med til at gøre ham til en af de mest efterspurgte bassister.

Chris Minh Dokys koncerter syder altid af spilleglæde og intenst sammenspil. ”Musik skal lyde som om, at det sker lige nu – udspringer foran dig i nuet,” siger han. Denne gang bliver ingen undtagelse. Hans orkester tæller nogle af de bedste internationale jazzmusikere i dag. Bag trommerne sidder legenden Dave Weckl, som havde sit gennembrud med Chick Corea. På guitar er det Dean Brown, som med sin unikke lyd- og sceneoptræden med bl.a. Marcus Miller, Boz Scags og Brecker Brothers har markeret sig som en af de mest funky guitarister i dag. George Whitty viser på keyboards, hvorfor han er Grammyvinder og manden bag mange af Michael Breckers fantastiske udgivelser..

Dette er en sjælden chance for at høre Danmarks jazzambassadør, live. Der venter en aften med jazz af allerhøjeste internationale klasse med Chris Minh Doky og hans stjernehold.

Chris Minh Doky – bas

Dean Brown – guitar

George Whitty – keyboards

Dave Weckl – trommer

www.doky.com