3 konger på Kirsten Kjærs Museum

Søndag d. 5. maj 2013 kl. 16.00

Se billeder fra koncerten

            

Jazz i Thy arrangerer i samarbejde med Kirsten Kjærs Museum Jazz og Poesi i museets fremragende koncertsal.

TRE KONGER

Peter Laugesen / Jakob Bro / Nicolai Munch-Hansen

Musikken er skrevet af Jakob Bro, og den vil danne rammen om Peter Laugesen som vil recitere og improvisere brudstykker af sine digte i samspil med bandet.

Kompositionerne vil bestå af både gennemarrangerede passager og mere åbne, frie og abstrakte lydcollager. Der vil være simple melodier, smukke tonerækker og harmonier samt mere atonale, støjende og rå stemningsforløb. Der vil i det kompositoriske udgangspunkt være lagt stor vægt på at gruppens medlemmers personlige og individuelle udtryk let kan blive foldet ud, både via toner, lyd, klang, ord og rytmik.

Peter Laugesen (1942):Debuterede i 1967 med digtsamlingen Landskab og har siden udgivet mange flere. I 1992 modtog Peter Laugesen Det Danske Akademis Store Pris og fra 1997 har han været medlem af Det Danske Akademi. Peter Laugesen har optrådt sammen med Mindspray, Singvogel og Christian Vuust og udgivet CD’er sammen med dem. Han bidrager tillige med medie- og samfundskommentarer i især Dagbladet Information.

Jakob Bro (1978): Har spillet med musikere som Lee Konitz, Bill Frisell, Paul Motian, Joe Lovano, Tom Harrell, Tomasz Stanko, Andrew Cyrille, Kurt Rosenwinkel, Joey Baron, Chris Cheek, Mark Turner, Ben Street m.fl.

Har udgivet 8 plader i eget navn og har modtaget 4 Danish Music Awards for disse.

Nicolai Munch-Hansen (1977): Har fungeret som sidemand på utallige projekter indenfor jazz og rock branchen i Danmark gennem de seneste 10 år med bl.a. Steffen Brandt, Kira, Dicte og John Tchicai. Har derudover sit eget orkester der har udgivet 2 anmelderroste albums: ”I Wanna Do Right But Not Right Now” og ”Chronicles”.

www.jakobbro.com