Jazz og poesi på Kirsten Kjærs Museum

Camilla Dayyani kvartet

Lørdag den 10. maj 2014 kl. 16.00

Se billederne fra koncerten her

Hess Dayyani Trio 

Pianisten Jørgen Emborg, saxofonisten Emil Hess og sangerinden Camilla Dayyani har spillet sammen i 5 år. Trioen skriver ny musik til dansk lyrik, og deres intime besætning skaber plads til de stærke tekster, som er i fokus. Musikernes improvisatoriske tilgang til musikken giver hver tekst nyt liv ved koncerterne.

Ny udgivelse

I sommer udgav trioen deres anden cd med nykomponeret musik til lyrik. Cd’en Rummet fyldt   har taget navn efter et smukt kærlighedsdigt af Pia Tafdrup. Lyrikken er et udpluk fra det store dansk lyrikkatalog med navne som Emil Aarestrup, B.S. Ingemann, Henrik Pontoppidan, Frank Jæger, Michael Strunge og Pia Tafdrup.

Koncerten på Kirsten Kjærs Museum

På grund af sygdom blev koncerten på Kirsten Kjærs Museum ændret til en kvartet med Thomas Clausen på piano og Jens Jefsen på bas.

Camilla Dayyani                Sang
Thomas Clausen               Piano
Emil Hess                          Saxofon
Jens Jefsen                       Bas