Line Kruse Kvartet

Fredag d.7.februar 2014 kl.20 i Plantagehuset, Plantagevej 18, Thisted

Se billederne fra koncerten

Den danske, violinist Line Kruse, der oprindeligt er uddannet klassisk violinist fra Musikkonservatoriet i København, fik hurtigt smag for det usædvanlige. Med en forkærlighed for jazz flyttede hun teltpælene til Paris, hvor hun hurtigt integrerede sig grundigt i byens vibrerende internationale og især latinske musikmiljø. Hun har nu gennem 15 år haft  ”byernes by” som sin base, men kun som base, for hele verden har været hendes scene, blandt andet som medlem af den banebrydende og meget populære tango-gruppe Gotan Project. Men Line Kruse går sine egne musikalske veje, hvor hun blander traditionel jazzviolin med latin og det nordiske og sætter det i en moderne sammenhæng med et frisk pust af electronica. En musikalsk kombination, der i Jyllandsposten er blevet beskrevet som ”flot og fornyende” og i Politiken hed det, at Line ”flot og stilsikkert blander sit violinspil med de latinske rytmer i en dampende hed affære”.

Line sætter sine  musikalske mål højt, og til denne koncert har hun samlet en rytmegruppe, med nogle af de bedste musikere, dansk jazz kan byde på.

Kvartetten

Line Kruse                          Violin
Jacob Christoffersen        Piano
Jonas Johansen                 Trommer
Thomas Ovesen                 Bas

www.linekruse.com