Sinne Eeg Group

Lørdag d.26.oktober 2013 kl.20 i Plantagehuset, Thisted

Se billederne fra koncerten

Sinne Eeg har gjort lynkarriere, siden hun i 2007 udgav cd’en “Waiting For Dawn”, som høstede fantastiske anmeldelser. Publikum og anmeldere har været begejstret både for Sinne Eegs cd’er og koncerter, som ofte er blevet belønnet med både 5- og 6-stjernede anmeldelser.

Også i udlandet har man fået øjnene op for det store sangtalent, hvilket har medført tournéer og koncerter på mange af de anerkendte udenlandske festivaler, spillesteder og koncertsale, bl.a. i USA, Canada, Skandinavien, England, Tyskland, Frankrig, Spanien, Japan, Kina, m.fl

Sinne Eeg har udover DR P2 Jazz Prisen i 2009 modtaget 2 Danish Music Awards i 2007 og 2010 for Cd’erne “Waiting For Dawn” og “Don’t Be So Blue”, begge gange for årets bedste vokaljazz udgivelse.

Sinne Eeg har på sin seneste USA-turné fået en overvældende modtagelse. Den legendariske jazzskribent, Don Heckman fra LA Times skriver bl.a. ” If there’s any justice in the world, Grammy nominations will be beckoning to Sinne in 2013 and beyond”

Sinne Eeg gav koncert for et begejstret publikum i Jazz i Thy i januar 2009 .

Nu kan vi glæde os til et gensyn med supertalentet akkompagneret af den fremragende trio :

Jacob Christoffersen – piano

Morten Ramsbøl – bas

Martin Andersen – trommer

Video fra koncerten: