Miles Davis Revival

Lørdag d.7.september 2013  kl.20 i Plantagehuset, Thisted

Se billederne fra koncerten

Efter en enkelt koncert i efteråret 2010, hvor trompetisten Mads la Cour var blevet bedt om at håndplukke et hold musikere til at lave en hyldestaften til den hedengangne Miles Davis, hersker der efterfølgende ikke megen tvivl om, hverken blandt de involverede musikere eller blandt publikum, at det bestemt ikke måtte være sidste gang.

Med udgangspunkt i Miles’ gyldne periode 1950-1960, bliver der her taget fat i de bedste numre og arrangementer fra klassiske milepæle som f.eks.”Milestones”, “Kind of Blue” og “Four and More”, dog med en stærk bevidsthed omkring at det netop drejer sig om en hyldest, og bestemt ikke om en reproduktion af de gamle klassikere  – nej, her bliver der tvært imod pustet ny og frisk energi ind i disse gamle klassikere, der bliver taget nye, spændende og ikke mindst velswingende steder hen, og uden at miste forbindelsen til originalerne!

Med sig har Mads et hold bestående af nogle af de ypperste navne på den unge danske jazzstjernehimmel:

Mads la Cour – trompet

Peter Jensen – trombone

Jan Harbeck – tenorsax

Magnus Hjorth – klaver

Kasper Tagel – kontrabas

Snorre Kirk – trommer

Videoer fra koncerten: