Snorre Kirk Sekstet

BEAT

Fredag den 26. april 2019 kl. 20 i Plantagehuset, Thisted

150 kroner, medlemmer af Jazz i Thy – 100 kroner, ungbillet 50 kroner
Billetter på døren eller på www.ticketmaster.dk

JAN HARBECK (TS) | KLAS LINDQUIST (AS) | TOBIAS WIKLUND (COR) | MAGNUS HJORTH (P) | LASSE MØRCK (B) | SNORRE KIRK(DR)

Trommeslageren og komponisten Snorre Kirk har i de seneste mange år været en fast gæst på de internationale jazz klubber og festivaler, hvor han har gjort sig bemærket som sideman med nogle af de mest prominente jazz artister fra Skandinavien, samt med internationale størrelser som Diane Schuur, Stephen Riley og Eric Reed.
Med det kritikerroste debutalbum “Blues Modernism” fra 2012, der løb afsted med både JazzSpecial – Prisen for årets udgivelse, samt to nomineringer til Danish Jazz Awards, trådte Snorre Kirk for alvor i karakter som komponist og orkesterleder. Med de to efterfølgende udgivelser Europa fra 2015 og Drummer & Composer fra 2017, blev der banet vej for et internationalt gennembrud, med optræden-er på nogle af verdens førende jazzfestivaler, herunder den prestigetunge North Sea Jazz Festival, The Art of Swing Festival i Kansas City, samt Pori Jazz Festival i Finland.
Sommeren 2018 udkom Snorre Kirks fjerde album, BEAT, der med sin blanding af eksotiske rytmer og farverige kompositioner, udgør Snorre Kirks mest ambitiøse og personlige projekt til dags dato.

“ Révélation! ” JazzMagazine (FR)
“..et ‘Ellington-oldebarn’….raffineret, elegant og storswingende” JazzThing (DE)
“..indsmigrende melodik og skønne arrangementer” ***** Berlingske Tidende
“ ..vitterligt lidt af et scoop..” **** Politiken
“..en fullträff! Köp den här plattan.” ***** Orkesterjournalen