Trinelise Væring

DU GÅR IND AD EN DØR

Fredag den 18. januar kl. 20 i Plantagehuset, Thisted

Se billeder fra koncerten

“Hvad angår både musik og tekster, en særdeles helstøbt fornøjelse” – Kim Skotte, Politiken

Amy Winehouse meets Fleetwood Mac meets Lucinda Williams, når Trinelise Væring – med en voksen kunstners autoritet slår døren op og træder ind på scenen. Med sig har hun sit 8 mands (4 k/4m) store band. Der er sydende Hammondorgel og blæserriffs, kor og guitarer og ikke mindst Værings karakteristiske stemme.

Du går ind ad en dør” udkom i september, og der er både memphis-soul, jazz og country-rock i shakeren.
Kim Skotte kalder Væring “bramfri” og “klar i spyttet” og skriver, at hun “får menneskeligt erfaringsmateriale til at swinge”…mens hun “raffinerer sin egen traditionalistiske stil, der blander soul, pop, jazz og rootsrock ” .

I Jazz Special kalder Rahbek musikken for “vidunderligt moody” og beskriver sangene som “knasende, smukke, hudløst ærlige og mættende” og ikke mindst “fulde af nuancerede udtryk”.

Værings sange er fulde af skæve ørehængere med tekster, der tager fat der, hvor de fleste pop sangerinder giver op, dér hvor voksenlivet udfordrer både kærligheden og selvet.

Live får vi også mulighed for at nyde bandets mange fine solister og i øvrigt også udvalgte sange fra Værings tidligere dansksprogede udgivelser.

LINE UP
Trinelise Væring Vokal/Guitars
Una Skott Guitars/Kor
Otto Sidenius Hammondorgel/Kor
Maj Berit Guassora Trompet/Flygelhorn/Kor
Mia Engsager Basun/Kor
Fredrik Lundin Baryton/Tenorsax
Jeppe Skovbakke El-bas/Kor
Anders Provis Trommer