DR BIG BAND – TÆT PÅ

Onsdag den 6. februar 2019 kl. 20 i Teutonersalen

200 kroner, medlemmer af Jazz i Thy – 150 kroner, unge 100 kroner
Billetter på døren eller på www.ticketmaster.dk

Kom helt tæt på DR Big Band med denne særlige koncert, hvor bandets egne musikere har komponeret al musikken. En unik mulighed for at opleve DR Big Bands eget ’take’ på, hvordan det skal lyde på jazz scenen lige nu.

Oplev en aften med en stærk buket uropførelser af og med DR Big Bands knivskarpe profiler. Alt kan ske, når bandets medlemmer slipper deres indre sangskrivere løs og krydser klinger ved denne koncert, hvor et af dogmerne er, at musikerne ikke må skrive en solo til sig selv – men gerne til en af deres kolleger i bandet.

Repertoiret vil være i spændingsfeltet mellem klassisk swingende bigbandjazz, bløde ballader, nye kompositioner og vilde eksperimenter leveret med orkestermusikernes energi, nærvær og præcision – og den for bigbandet så karakteristiske ægte amerikanske bigband-lyd tilsat sin egen nordiske farve.

Besætning: Saxer: Peter Fuglsang, Nicolai Schultz, Hans Ulrik, Anders Gaardmand, Karl-Martin Almqvist. Trompeter: Thomas Kjærgaard, Mads la Cour, Gerard Presencer, Erik Eilertsen. Basuner: Vincent Nilsson, Peter Jensen, Jacob Munck Mortensen, Annette Saxe. Rytmegruppe: Per Gade, guitar, Søren Frost, trommer, Kaspar Vadsholt, bas, og Henrik Gunde, klaver.