A tribute to Charlie Parker

Fredag den 4.september 2015 kl.20 i Plantagehuset

Se billederne fra koncerten her

En række af Danmarks mest prominente jazzmusikere med internationale karrierer er gået sammen om en fælles kærlighed til Charlie Parker’s musik.

Gruppen tæller allestedsnærværende Kresten Osgood som har spillet med en lang række af jazzens top navne fra hele verden. Niels Vincentz er kendt for sin trio med Billy Hart og Cameron Brown og Mikkel og Jeppe har turneret over hele verden med musikere som Mark Turner, George Garzone og Loren Stillman.

Mikkel Ploug New Quartet er her samlet om en fælles kærlighed til Charlie Parkers musik og numre relateret til Parker’s periode. Når bandet går i lag med repertoiret, er det ikke for at genskabe og kopiere 50’ernes bebop, men derimod respektfuldt at lade musikken udvikle sig naturligt i nye fortolkninger.

Niels Vincentz – sax
Jeppe Skovbakke – kontrabas
Mikkel Ploug – guitar
Kresten Osgood – trommer