Between the Lines

Intimkoncert i Hanstholm Bunkermuseum

Lørdag den 6. maj 2017 kl. 19.30 i Hanstholm Bunkermuseum

For første gang skifter Jazz i Thy spillested til Museumscenter Hanstholm, der nu skal lægge sine metertykke betonmure til en jazzoplevelse. ”Bunkerkoncerten” hedder Genspejl. Orkestret hedder Between The Lines, og koncerten afholdes i museumsafsnittet.

Between The Lines bruger museets helt specielle akustik som en fjerde musiker i deres ”bunkerkoncert”. Sangerinden Line Mortensens sange bliver akkompagneret af de forrygende og internationalt anerkendte musikere Jakob Mygind (sax) og Carsten Kær Nielsen (piano). Melodierne er iørefaldende, teksterne er vedkommende, og genren bevæger sig i et krydsfelt mellem singersongwriter-stilen, jazz og soul.

Line Mortensen – sang, sangskriver
Carsten Kær Nielsen – rhodes piano
Jakob Mygind – saxofon