Jesper Thilo All Stars – “Tribute To Jazz”

Fredag den 13.januar 2017  kl.20 i Plantagehuset

Se billederne fra koncerten

Jesper Thilo har med denne gruppe samlet sine favoritmusikere indenfor det område af jazzen, hvor han befinder sig allerbedst, nemlig swingmusiken. Han er vokset op med jazzen i Danmark, lige fra Cap Horn med Papa Benny og Ricardos Jazzmen over Arnvid Meyers Orkester og Radioens Big Band i perioden Ib Glindeman til Thad Jones.

Det er med stolthed, at han i sit 75-ende fødselsår møder op med et band bestående af:

Alle musikere der har samme opfattelse af musikken, som ham selv. Udadvendt, underholdende, swingende og med det formål at give publikum en koncert med et udvalg af jazzens store standardrepertoire, tilført blues samt sublim improvisationskunst.

Blandt de musikere Jesper Thilo har haft som inspiration på sine to hovedinstrumenter, tenorsax og clarinet, kan nævnes Edmund Hall – Benny Carter – Ben Webster – Brew Moore – Harry “Sweets” Edison – Roy Eldridge – Coleman Hawkins – Eddie “lockjaw” Davies – Vic Dickenson og J.C. Higginbotham.
Alle disse har han oven i købet, blandt mange andre amerikanske stjerner, stået ved siden af, både i sin egen gruppe og andre sammenhænge.

Jacob Fisher – guitar
Søren Kristiansen – piano
Jesper Lundgaard – bas
Frands Rifbjerg – trommer.

Vi kan se frem til en stor oplevelse i selskab med Jesper Thilo.