Jacob Fischer X-mas Friends – jazz juleshow

Lørdag den 10.december 2016kl.20 i Plantagehuset

Se billederne fra koncerten med X-mas Friends

Dette orkester er blevet en årligt tilbagevendende juletradition på JazzCup som er en lille hyggelig Københavnsk CD butik og Jazz cafe. I de senere år er det også blevet til en jule turné rundt i landet hvor de deler ud af deres fælles kærlighed til Amerikanske og Danske Jule-evergreens i swingende jazz udgaver – i år med en dugfrisk X-mas Friends CD i bagagen lige til at lægge under træet.

Koncerten byder på friske udgaver af kendte og elskede julemelodier bl.a. sangeren Mel Tormes dejlige “Christmas song”, et medley fra Disneys Juleshow, en heftig bebop udgave af “White Christmas” og nogle velvalgte danske klassikere.
Kapelmester Jacob Fischer er en af Danmarks mest travle og anmelderroste jazzmusikere med fuld gang i en international karriere med turneer i USA og Japan med Amerikanske musikere. Han medvirker på over 200 CDer og har spillet med de bedste inden- og udenlanske musikere. Ikke mindst hans 15 år i violinlmesteren Svend Asmussens kvartet har gjort ham kendt uden for snævre jazzkredse. Han har som den eneste modtaget de tre store jazz priser : Ben Webster prisen, JASA prisen og Palæ prisen.

Med den unge storswingende bassist Mathias Petri og sprudlende Janus Templeton ved trommerne er der en ideel platform til at udforske alle jazzens farver.
Som kær julegæst har de saxofonisten Christina von Bülow, der med sin usandsynligt smukke og varme klang på altsaxofonen vil bidrage til at den helt rigtige julestemning indfinder sig.

Jacob Fischer : Guitar
Christina von Bülow : altsaxofon og fløjte
Mathias Petri : Bas
Janus Templeton : Trommer