Strejf

Lørdag den 29.oktober 2016  kl.20 i Plantagehuset

Se billederne fra koncerten med Strejf 

I oktober 2016 er de to brasilianske superpercussionister Bernardo Aguiar og Gabriel Policaro igen i Danmark for at turnere med “Strejf”. Bernardo har lige indspillet med Snarky Puppy, og Gabriel har afsluttet Rio karnevallet som leder for trommesektionen i Viradouro, en af de allerstørste sambaskoler, så det er ikke uden en vis stolthed at kunne præsentere disse fantastiske musikere. Det er også med stolthed at vi har Brice Soniano med, denne unikke franske bassist der både har en klassisk og rytmisk uddannelse fra konservatoriet i Haag. Trods det at han bor her i landet, spiller han mest i Belgien/Holland og er alt for lidt kendt her. Sammen med den danske pianist Carsten Kær har de siden 2009 arbejdet sammen om dette meget specielle projekt.

Bandet er egentlig opstået omkring en fælles begejstring for Egberto Gismonti’s univers (de kaldte sig tidligere for “Gismontiana”), men med udgivelsen af deres første CD “…a beleza que se teve”, består repertoiret nu mest af egne kompositioner.

Gismonti’s åbne, varme og ekvilibristiske univers er stadig det gennemgående i musikken, men nu er der også spundet tråde til nordisk lyrik, free jazz, fransk troubadur musik og brasiliansk funk, det hele bundet sammen af den unikke lyd og et til tider nærmest telepatisk sammenspil.

Strejf har efterhånden spillet en lang række koncerter gennem de sidste 6 år og trods det at de kommer vidt omkring må det siges at være publikumsvenlig musik!

Strejf er i gang med planlægningen af deres CD, som skal indspilles i 2016.