Koncerter 2018/2019

Mikkelsen/Lorentzen duo feat. Richmond Bilson

Jazz i Thy og Café Baghuset præsenterer Otto Mikkelsen/Jørgen Lorentzen duo, feat. Richmond Bilson lørdag den 15. juni kl. 11–14 I samarbejde med Café Baghuset arrangerer Jazz i Thy frokostjazz i caféens gård. Mikkelsen/Lorentzen duo feat. Richmond Bilson spiller jazzstandards og jazzificerede danske sange. Otto Dahlgaard Mikkelsen (guitar) er en alsidig guitarist, der befinder sig […]

Udgivet i koncerter 2018-2019 | Skriv en kommentar

Snorre Kirk Sekstet

BEAT Fredag den 26. april 2019 kl. 20 i Plantagehuset, Thisted 150 kroner, medlemmer af Jazz i Thy – 100 kroner, ungbillet 50 kroner Billetter på døren eller på www.ticketmaster.dk JAN HARBECK (TS) | KLAS LINDQUIST (AS) | TOBIAS WIKLUND (COR) | MAGNUS HJORTH (P) | LASSE MØRCK (B) | SNORRE KIRK(DR) Trommeslageren og komponisten […]

Udgivet i koncerter 2018-2019 | Skriv en kommentar

Ginne Marker Trio

Torsdag den 11. april kl. 20 i Plantagehuset. Jazz i Thy arrangerer koncerten i samarbejde med URT Jazz i Thy præsenterer sammen med URT et nyt musikalsk stortalent fra Nordjylland. Ginne Marker er født og opvokset i Aalborg, hvor hun i 2016 modtog ”Aalborg Kommunes Kultur- og Talentpris”. I 2017 fik hun titlen ”Årets Nordjyske […]

Udgivet i koncerter 2018-2019 | Skriv en kommentar

Cæcilie Norby’s ‘European Sisters in Jazz’

Fredag den 15. marts kl. 20 i Thisted Musikteater 225 kroner, medlemmer af Jazz i Thy – 175 kroner, unge 125 kroner Billetter på døren eller på www.ticketmaster.dk Cæcilie Norby er ubetinget Danmarks største jazz-sangerinde og fremstår som en af de toneangivende og mest anmelderroste sangerinder på den europæiske jazzscene med en stribe udgivelser på […]

Udgivet i koncerter 2018-2019 | Skriv en kommentar

Nikolaj Bentzon & The New Funk

Fredag den 1.marts 2019 kl 20.00 i Plantagehuset, Thisted 150 kroner, medlemmer af Jazz i Thy – 100 kroner, unge 50 kroner Billetter på døren eller på www.ticketmaster.dk Nikolaj Bentzon er måske mest af alt kendt for sin jazzfunky side, selvom han unægteligt har spredt sig over mange genrer og musikalske gøremål gennem årene. Dog […]

Udgivet i koncerter 2018-2019 | Skriv en kommentar

DR BIG BAND – TÆT PÅ

Onsdag den 6. februar 2019 kl. 20 i Teutonersalen 200 kroner, medlemmer af Jazz i Thy – 150 kroner, unge 100 kroner Billetter på døren eller på www.ticketmaster.dk Kom helt tæt på DR Big Band med denne særlige koncert, hvor bandets egne musikere har komponeret al musikken. En unik mulighed for at opleve DR Big […]

Udgivet i koncerter 2018-2019 | Skriv en kommentar

Trinelise Væring

DU GÅR IND AD EN DØR Fredag den 18. januar kl. 20 i Plantagehuset, Thisted Se billeder fra koncerten “Hvad angår både musik og tekster, en særdeles helstøbt fornøjelse” – Kim Skotte, Politiken

Udgivet i koncerter 2018-2019 | Skriv en kommentar

Kristin Korb’s Merry Christmas Tree-O (og med special guest: Mathias Heise)

Lørdag den 8. december 2018  i Plantagehuset, Thisted Se billeder fra koncerten Kristin Korb og hendes muntre band af “nisser”, Magnus Hjorth og Snorre Kirk, har lavet et show for at tilfredsstille selv de mest julefjendske folk.

Udgivet i koncerter 2018-2019 | Skriv en kommentar

Sinne Eeg & Thomas Fonnesbæk Duo

Lørdag den 24. november 2018 kl. 20 i Plantagehuset, Thisted Se billederne fra koncerten I et unikt samarbejde optræder Sinne Eeg og Thomas Fonnesbæk i en musikalsk sammensætning bestående af kontrabas og sang, hvilket de to musikere udnytter optimalt. Det bliver sprødt og blødt, så englene synger, og der venter publikum en stor og overraskende koncertoplevelse, når […]

Udgivet i koncerter 2018-2019 | Skriv en kommentar

Jesper Thilo / Olivier Antunes Quartet

Fredag den 5. oktober 2018  kl. 20 i Pantagehuset, Thisted Se billeder fra koncerten her ”Legesyg jazz i krydsfeltet mellem mainstream og moderne jazz”. Glæd jer til en aften med saxofonisten Jesper Thilo og klavervirtuosen med sydeuropæiske rødder, Olivier Antunes.

Udgivet i koncerter 2018-2019 | Skriv en kommentar

Wild Stompers – Frokostjazz i Stenbjerg

Lørdag den 15. september 2018 kl. 11 – 14  Stenbjeg Landingsplads Kom til en hyggelig gang formiddagsjazz i de charmerende omgivelser ved Stenbjerg Landingsplads.

Udgivet i koncerter 2018-2019 | Skriv en kommentar

Niels Vincentz Quartet

Fredag den 14. september 2018 kl.20 i  Plantagehuset, Thisted Niels Vincentz Quartet indtager Plantagehuset med svingende jazz. Se billeder fra koncerten

Udgivet i koncerter 2018-2019 | Skriv en kommentar