Jesper Thilo / Olivier Antunes Quartet

Fredag den 5. oktober 2018  kl. 20 i Pantagehuset, Thisted

Se billeder fra koncerten her

”Legesyg jazz i krydsfeltet mellem mainstream og moderne jazz”.

Glæd jer til en aften med saxofonisten Jesper Thilo og klavervirtuosen med sydeuropæiske rødder, Olivier Antunes.

Thilo og Antunes indledte deres telepatiske samarbejde i 1995, hvor den blot 22-årige Olivier trådte ind på den store scene sammen med den allerede internationalt anerkendte Thilo. Mentor og protegé-forholdet lagde kimen til et samarbejde, der gennem årene har slået musikalske gnister. Kombinationen af Thilos varme, sprøde og melodiske saxofon oven på Antunes’ ungdommelige, potente og temperamentsfulde piano udgør en udsøgt cocktail, som enhver jazzkender vil nyde smagen af. Og ikke mindst når disse virtuoser på henholdsvis sax og klaver akkompagneres af to af jazzbranchens dygtigste akkompagnatører. The Great American Songbook kommer aldrig igen til at lyde sådan som den gør, når Thilo, Antunes, Templeton og Fonnesbæk tager den kærligt under armen og lader lyset bryde i en konstellation, hvor den legesyge jazzungdom spiller op til den bundsolide erfarings establishment!