Miriam Mandipira & Her Danish Friends

Fredag den 16. marts  2018 kl.20 i Thisted Plantagehuset

 

Se billeder fra koncerten her

Danmarks nye store jazz – og gospelsangerinde Miriam Mandipira fra Zimbabwe går på scenen, og der venter publikum et brag af en koncert.

Den alsidige kunstner, der er dybt inspireret af blandt andre Ella Fitzgerald, Etta James, Bessie Smith og Aretha Franklin har optrådt ved adskillige kirkekoncerter, på spillesteder og festivaler landet over.

Hun har samlet sit eget band: Miriam Mandipira & Her Danish Friends, hvor hun er flankeret af fire meget rutinerede jazzmusikere, som hver især har været langt omkring i det danske musikliv. Sammen med dem vil hun med sin varme og kraftfulde stemme uden tvivl vil få nakkehårene til at rejse sig på enhver, når hun fortolker sine egne favoritsange inden for jazzen, gospel, blues og soul. Derudover giver Miriam Mandipira prøver på populære sange fra sit elskede Afrika.

I 2014 udgav Miriam Mandipira & Her Danish Friends den anmelderroste cd ”Live”.

I 2016 modtog Miriam en Danish Music Award som Årets Bluessanger.

Miriam Mandipira vocal
Erik Sørensen sax
Christian Søgaard klaver og orgel
Jens Holgersen kontrabas
Ulrik Brohuus trommer

Se video m.v. på https://www.jensholgersen.dk/miriam-mandapira-and-her-danish-friends/