Nyheder

Jazz i Thy er nu klar med programmet for efteråret 2018.

Vi er stolte over, at vi igen i år kan præsentere nogle af Danmarks mes spændende jazzmusikere i Thy.

Du kan se efterårets program i detaljer i den vedhæftede folder eller på vores hjemmeside: www.jazzithy.dk .

Sidste år tilbød vi medlemmerne en gratis koncert. Det vil vi også gerne gøre i år, så årets første koncert med Niels Vincentz Trio den 14.9 bliver gratis for medlemmer.

Til koncerten sælges der også billetter i døren til kr. 150; dog kr. 50 for unge.

Koncerten begynder kl. 20.00. Der udsendes nyhedsbrev om denne koncert senere, men det skal nævnes, at der allerede nu kan købes billetter i forsalg på www.Ticketmaster.dk. Hvis man sikrer sig en billet i forsalg og ønsker at være medlem, modregner du/vi beløbet i forbindelse med kontingentbetalingen.

M.h.t. betaling af kontingent for den kommende sæson har generalforsamlingen fastholdt et kontingent på kr. 150 pr. år. Man kan overføre beløbet til vores konto i Sparekassen Thy: 9090 0001413716 eller betale i forbindelse med et af vores arrangementer (f.eks. den første koncert). Hvis du benytter MobilePay, kan du sende til vores konto nr. 38164. Vær opmærksom på, at vi i den kommende sæson fortsat giver en rabat til medlemmer, nemlig 50 kr. pr. arrangement. De normale billetpriser er fortsat kr. 150 (dog kr. 50 for unge), men altså kun kr. 100 for medlemmer.

I forbindelse med Alivefestivalen i Thisted præsenterer vi Ginne Maker Trio

Det sker lørdag den 18. august kl. 14-15.

På gensyn til en ny sæson i Jazz i Thy

På bestyrelsens vegne

Ove Hegnhøj