Nyheder

Vi bliver desværre nødt til at aflyse koncerten med Singers, som var annonceret til fredag den 26. oktober. Gruppens leder er lige blevet opereret for et kompliceret benbrud og kan ikke stå på scenen før tidligst efter seks uger.
Vi håber, vi kan finde et andet tidspunkt i løbet af næste år.
Jeg vil benytte lejligheden til at minde om de efterfølgende koncerter, som er Sinne Eeg/Thomas Fonnesbæk Duo, lørdag den 24. november, og Kristin Korbs julekoncert med Snorre Kirk, Magnus Hjorth og Mathias Heise, lørdag den 8. december. Begge i Plantagehuset kl. 20.00 og med mulighed for jazzbuffet fra Café Baghuset.
Forsalget er i gang på www.tickermaster.dk. Forrige koncert med Jesper Thilo var udsolgt en uges tid i forvejen, så man kan overveje at sikre sig en billet i god tid til de kommende koncerter.
Vores jazzbuffet er blevet så populær, at vi somme tider må afvise bestillinger, da vi ikke kan tage mere end ca. 70 gæster til spisningen. Så også m.h.t. spisning bør man være i god tid. Så køb en billet og bestil evt. mad hos mig bagefter.
Jeg vil opfordre jer til at notere onsdag den 6. februar 2019 i jeres kalender. Her præsenterer vi nemlig intet mindre end DR Bigband i Teutonersalen ved Thisted Gymnasium. Meget mere senere om dette arrangement og det samlede program for forårssæsonen.
På bestyrelsens vegne
Ove Hegnhøj
Mobilnr.: 51 55 77 69
Mail: ove@hegnhoj.dk