Nyheder

Jazz i Thy præsenterer Ginne Marker Trio

torsdag den 11. april kl. 20 i Plantagehuset i Thisted

Jazz i Thy og URT (Ungdomsrådet i Thy, der bl.a. arrangerer koncerter for det unge publikum) er gået sammen om at arrangere en lidt anderledes jazzaften, som gerne skulle appellere til såvel de unge som dem, der er lidt ældre. Vi har valgt at præsentere Ginne Marker Trio, som optrådte med succes på Alive-festivalen sidste år.

Ginne Marker er født og opvokset i Aalborg, hvor hun i 2016 modtog ”Aalborg Kommunes Kultur- og Talentpris”. I 2017 fik hun titlen ”Årets Nordjyske Sangskriver” og modtog i 2018 “Klaverstemmerens Musikpris”.

Det nordjyske talent peger med sin historiefortællende lyrik og sit harmoniske overblik tilbage mod en tidlig blanding af amerikansk vokaljazz og soul og refererer derudover også til andre genrer som blues, folk og singer-songwriter.


Med afsæt i denne lidt ældre stil formår hun at blande stemninger og historier ind fra sin samtid og er således et spændende take på en moderne jazzsangerinde.Ginne Marker Trio består af:

Ginne Marker, vokal og guitar

Mads Dalum, bas

Jakob Lundbye-Christensen, trommer.Trioen har eksisteret siden 2016 og har spillet talrige koncerter i det nordjyske.

De spiller i Plantagehusets sal kl. 20, og forinden kan man nyde sin mad fra Madværkstedet i Plantagehusets café fra kl. 18. Man skal ikke bestille maden gennem os, men blot reservere bord. Maden vælger man selv blandt caféens udbud.

Bordbestilling senest tirsdag den 9/4 på mobil 51 55 77 69 (Ove Hegnhøj). Send evt. en sms, hvis du ikke kommer igennem på telefonen. Så får du svar via sms.

Entré til koncerten: 80 kr., 50 kr. for medlemmer.

Billetter kan købes ved døren eller på Ticketmaster: www.tickermaster.dk

Vi håber, mange vil støtte op om dette lidt anderledes jazzarrangement.

 

Der indkaldes herved til generalforsamling i Jazz i Thy torsdag den 25. april 2019 kl. 19.30 i Plantagehuset. Dagsorden iflg. vedtægterne.

På bestyrelsens vegne

Ove Hegnhøj