Thomas Fonnesbæk – Justin Kauflin

Fredag den 19. marts 2021 kl. 20.00
Koncertstedet vil blive annonceret senere

Fonnesbæk-Kauflin består af den verdenskendte og anmelderroste pianist Justin Kauflin og den danske, internationalt kendte og ekvilibristiske bassist Thomas Fonnesbæk, som her i denne duo danner parløb. Der er lagt op til en ekstraordinær koncertoplevelse! Justin Kauflin (pianist) er 31 år og et musikalsk “vidunderbarn” og er derudover også blind.

Thomas Fonnesbæk udtaler:
“Justin har i forlængelse af vores samarbejde på Montmartre brugt mig som bassist på hans turneer i Europa og Asien, og vi har tidligere udgivet duo-cd’en, ”Fonnesbæk & Kauflin, Synesthesia“. Cd’en blev meget fint anmeldt, bl.a. 4,5 stjerner ud af 5 mulige i verdens førende JazzMagasin, All About Jazz.

Thomas Fonnesbæk, (1977), bassist, komponist, producer og musikpædagog. Han har spillet med store udenlandske navne og lokale stjerner og medvirket på mere end 100 CD-produktioner. Af internationale topnavne kan nævnes Enrico Pieranunzi, Justin Kauflin, Christian Sands, Didier Lockwood og han er fast medlem i Lars Jansson Trio, Thomas Clausen Trio, Eeg/Fonnesbæk, m. fl. Har også arbejdet med mange pop-artister, heriblandt Lis Sørensen, Søs Fenger, Kaya Brüel m. fl. Har været ansat som MGK-lærer i 13 år ved Helsingør Musikskole i fagene bas, guitar, klaver hørelære/teori, sammenspil og SSP. Har løbende været tilknyttet Rytmisk Musikkonservatorium som timelærer.

Thomas Fonnesbæk skriver desuden:
“Både Justin og jeg har synæstesi, hvilket betyder samsansning, som er et sjældent forekommende fænomen, hvor forskellige sanseindtryk er koblet til hinanden. Justin og jeg har lyd/syn-synæstesi, så for os er en given tone altid koblet til den samme farve, og derfor har man et virkeligt synsindtryk af musik i farver. Derudover indspillede vi som afslutning på vores trio-turne forrige år endnu en CD for Storyville Records. Justin har efter min mening et meget usædvanligt talent, og han har en naturlig og åben tilgang til al musik. Hans nysgerrighed har også givet ham en stor indsigt i klassisk musik, og hans evne til at kombinere sin amerikanske jazzbaggrund med en nordisk klang er kendetegnende for ham.”

Der er lavet en film om Justin Kauflin, ”Keep on, Keeping on”, som er produceret af Michael Jacksons Producer, Quincy Jones. Quincy Jones har taget Justin “under vingerne”, og Kauflin er en fast del af Quincy Jones Productions aktiviteter rundt omkring i verden.

Line-up:
Thomas Fonnesbæk: Bas
Justin Kauflin: Piano

Billetter til koncerten kun i forsalg på https://ticket.livebackend.com/thy/e/fonnesbaek-kauflin/