Thomas Fonnesbæk – Justin Kauflin

Fredag den 18. marts 2022 kl. 20 i Plantagehuset, Thisted
Se billederne fra koncerten.

Thomas Fonnesbæk
Justin Kauflin

Fonnesbæk-Kauflin består af den verdenskendte og anmelderroste pianist Justin Kauflin og den danske, internationalt kendte og ekvilibristiske bassist Thomas Fonnesbæk, som her i denne duo danner par. Der er lagt op til en ekstraordinær koncertoplevelse! Justin Kauflin er 31 år pianist og et musikalsk “vidunderbarn” og er derudover også blind.

Thomas Fonnesbæk udtaler: “Justin har i forlængelse af vores samarbejde på Montmartre brugt mig som bassist på sine turneer i Europa og Asien, og vi har tidligere udgivet duo-cd’en, Synesthesia“.

Thomas Fonnesbæk, (1977), bassist, komponist, producer og musikpædagog: Har spillet med store udenlandske navne og lokale stjerner og medvirket på mere end 100 cd-produktioner. Af internationale topnavne kan nævnes Enrico Pieranunzi, Christian Sands og Didier Lockwood, og han er fast medlem i Lars Jansson Trio, Thomas Clausen Trio og duoen Eeg/Fonnesbæk.

Thomas Fonnesbæk skriver desuden: “Både Justin og jeg har synæstesi, hvilket betyder samsansning, som er et sjældent forekommende fænomen, hvor forskellige sanseindtryk er koblet til hinanden. Justin og jeg har lyd/syn-synæstesi, så for os er en given tone altid koblet til den samme farve, og derfor har man et virkeligt synsindtryk af musik i farver.”

Line-up:
Thomas Fonnesbæk: Bas
Justin Kauflin: Piano