Celebrating Stan Getz

Billeder fra koncerten den 29. februar 2020

Celebrating Stan Getz

Christina von Bülow og Claus Waidtløw er to af Danmarks mest anerkendte saxofonister. De har kendt hinanden i mere end 30 år, men optræder ikke så ofte sammen. Det råder de bod på her, hvor de med et nyt orkester hylder en af deres fælles helte: den amerikanske enorsaxofonist Stan Getz.

Fra 1958 til 1961 boede Getz i København, og her var han med til at sætte Montmartre på verdenskortet. Et par år senere indspillede han bossanova- albummet ”Getz/Gilberto”, som blev en af jazzhistoriens største udgivelser, og hans fortolkning af bossa nova blandet med jazz blev et varemærke for Getz.

Von Bülow og Waidtløw vil fortolke titler fra dette ikoniske album, men koncerten byder også på klassikere fra andre legendariske udgivelser med Getz, f.eks. numre fra albummet ”Stan Getz meets the Oscar Petersson trio”.

Til at bakke sig op har de samlet en allstar-rytmegruppe med bl.a. Martin Schack ved klaveret.

Christina von Bülow – altsaxofon
Claus Waidtløw – tenorsaxofon
Martin Schack – klaver
Kasper Tagel – bas
Janus Templeton – trommer

1 thought on “Celebrating Stan Getz”

Der er lukket for kommentarer.