Koncerter 2019/2020

Organic3 Allstars

Billeder fra koncerten den 15. november 2019 i Plantagehuset Niels Ole Sørensen – hammondorgel Uffe Steen – guitar Esben Bach – trommer Jesper Riis –  trompet Michael Bladt – saxofon Steen Nikolaj Hansen – basun Svedig souljazz er nøgleordet, når Organic3 Allstars sætter fra land med enorm energi og spillelyst. Souljazz, jazz, latin, boogaloo og […]

Udgivet i koncerter 2019-2020 | Skriv en kommentar

Bjarke Falgren Kvartet

Fredag den 25. okt. kl. 20 i Plantagehuset Bjarke Falgren – violin Olivier Antunes – piano Graig Earle – kontrabas Janus Templeton – trommer Billeder fra koncerten: Mange fremhæver Bjarke Falgren som en spillemand, der mestrer sit instrument til en grad, som gjorde, at Svend Asmussen kort før sin død bestemte, at hans arvtager som […]

Udgivet i koncerter 2019-2020 | Skriv en kommentar

Singers

lørdag den 5. okt. Kl. 20 i Plantagehuset Billeder fra koncerten: Britt Hein Helle Henning Claus Storgaard Mads Enggaard Ulrich Lauridsen Singers er en af DK’s stærkeste acappella grupper. Nøgleordene for denne prisbelønnede vokalgruppe er groovy pop og personlige jazzfortolkninger, stærke solister og lækre arrangementer. Singers synger deres smukke arrangementer af kendte pop-hits og jazzklassikere, […]

Udgivet i koncerter 2019-2020 | Skriv en kommentar

Jørgen Østergaard trio feat. Eline Engholm

Lørdag den 14. sep. kl. 11 på Stenbjerg Landingsplads Jørgen Østergaard – saxofon og guitar Mikael Bertelsen – guitar Palle Normann – bas Eline Engholm – sang Østergaard, Bertelsen, Normann. Det er efterhånden lidt uklart hvornår det startede, men Mikael Bertelsen og Jørgen Østergaard har spillet sammen i mere end 25 år, og Palle Normann […]

Udgivet i koncerter 2019-2020, seneste arrangement | Skriv en kommentar

Hans Ulrik Quartet feat. Steve Swallow

Fredag den 13. sep. kl. 20 i Plantagehuset Billeder fra koncerten: Hans Ulrik – saxofon Niclas Knudsen – guitar Steve Swallow – bas Anders Mogensen – trommer Det er med stolthed og glæde, at vi præsenterer denne nye gruppe, der spiller levende, melodisk jazz i virtuost samspil – musik der rækker ud! Og det er […]

Udgivet i koncerter 2019-2020 | Skriv en kommentar