Organic3 Allstars

Billeder fra koncerten den 15. november 2019 i Plantagehuset

  • Niels Ole Sørensen – hammondorgel
  • Uffe Steen – guitar
  • Esben Bach – trommer
  • Jesper Riis –  trompet
  • Michael Bladt – saxofon
  • Steen Nikolaj Hansen – basun

Svedig souljazz er nøgleordet, når Organic3 Allstars sætter fra land med enorm energi og spillelyst. Souljazz, jazz, latin, boogaloo og blues er nogle af de stilarter, bandet kommer igennem.

En stor del af Organic3’s repertoire er skrevet af N. O. Sørensen som også er Kapelmester i bandet.

Niels Ole Sørensen blev kåret som Årets Nordjyske Jazznavn 2009, og han modtog P8 Jazz Prisen 2015. Niels Ole har den klassiske rolle med at spille bassen på orglet med både hænder og fødder og selvfølgelig også spiller soli på orglet. Han er omdrejnings-punktet i Organic3 og en af landets mest markante hammondorgelspillere.

Guitaristen Uffe Steen modtog Ben Webster Prisen 2015 og i 2017 Årets Blues Live Pris. Uffe Steen, hvis virtuose og personlige spil, hele guitarverdenen lægger sig fladt ned i næsegrus beundring for, er kendt i det ganske land og har spillet med alle de største navne både nationalt og internationalt.

Esben Bach er én af de sjældne trommeslagere, der “synger” sangene med sit instrument, og gennem hans efterhånden lange samarbejde med Niels Ole Sørensen og Uffe Steen, har de tre udviklet et fantastisk og swingende sammenspil.  Han er én af Danmarks absolut bedste groovemasters og er super swingende med både stikker og whiskers.

Organic3 er denne gang suppleret med tre af landets absolut dygtigste blæsere.

Der tilbydes jazzbuffet fra Café Baghuset til kr. 150 kl. 18.15 i Plantagehuset.

Bestilling senest onsdag den 13. november på 51557769 – gerne sms.

1 thought on “Organic3 Allstars”

Der er lukket for kommentarer.