Jesper Bodilsen – Santa is Coming

Fredag den 13. dec. kl. 20 i Plantagehuset

  • Jesper Bodilsen – bas
  • Regin Fuhlendorf – guitar
  • Claus Waidtløw – saxofon
  • Søren Baun – piano og sang

Jesper Bodilsen udgav i december 2016 julealbummet “Santa Claus is Coming to Town” på det italienske pladeselskab ArtUpArt. Et unikt album der er både intimt og smukt og samtidigt solidt swingende, og hvor lytteren bliver ført igennem et repertoire af danske, italienske og amerikanske juleklassikere fortolket af en international besætning. Albummet fik fantastiske anmeldelser i både Danmark og Italien, hvor det blev fremhævet som et lille mesterværk og årets bedste juleudgivelse. Jesper Bodilsen har da også de sidste par år præsenteret musikken ved koncerter i Danmark, Tyskland og Italien.

Jesper Bodilsen kommer til Thisted i følgeskab med Regin Fuhlendorf, Claus Waidtløw og Søren Baun med et repertoire, der varmer hjertet, og som med garanti vil få alle i julestemning.