Jesper Bodilsen – Santa is Coming

Se og lyt til et nummer fra koncerten

  • Jesper Bodilsen – bas
  • Regin Fuhlendorf – guitar
  • Claus Waidtløw – saxofon
  • Søren Baun – piano og sang

Jesper Bodilsen udgav i december 2016 julealbummet “Santa Claus is Coming to Town” på det italienske pladeselskab ArtUpArt. Det er et unikt album, der både er intimt og smukt og samtidig solidt swingende, og hvor lytteren bliver ført igennem et repertoire af danske, italienske og amerikanske juleklassikere fortolket af en international besætning. Albummet fik fine anmeldelser i både Danmark og Italien, hvor det blev fremhævet som et lille mesterværk og årets bedste juleudgivelse. Jesper Bodilsen har da også de sidste par år præsenteret musikken ved koncerter i Danmark, Tyskland og Italien.

Jesper Bodilsen kommer til Thisted i følgeskab med guitaristen Regin Fuhlendorf, saxofonisten Claus Waidtløw og pianist og sanger Søren Baun med et repertoire, der varmer hjertet, og som med garanti vil få alle i julestemning.

Vi tilbyder jazzbuffet fra Café Baghuset kl. 18.15 i Plantagehusets café, pris 150,- kr.

Bestilling på 51 55 77 69 (gerne sms) senest onsdag den 11. december.