Mais Uma

Fredag d. 30. oktober 2009 i Plantagehuset i Thisted 

Se billeder fra arrangementet    Opvarmning af Nicolai Noa Ringgaard og Thilde Thordahl Andersen

Har du ikke hørt Mais Uma endnu, har du noget til gode. Orkestret har i indeværende år spillet hele landet tyndt bl.a. med forskellige brasilianske gæstestjerner.

Hør Musik eksempel med Mais Uma  : Tão Feliz    Komponist/Tekst: Mai Seidelin/Paulo Barros

Mais Uma (betyder: en til) blander genrerne jazz og brazil i en helt egen form af egne kompositioner der sprudler af liv, stemning og intimitet. Sproget er primært portugisisk, men tanken og tonen lige nordisk. I front af orkestret står Mai Seidelin og Pelle Fridell, der på hver deres måde tager publikum med på en forunderlig rejse. Samtidig leger den super swingende rytmegruppe med fundamentet med et næsten overlegent overskud. Her er tale om musik der opstår i nuet og brænder igennem med energi, råstyrke og fascination.
Mais Uma er et fængende og opløftende orkester, der skal opleves live. Mais Uma er orkestret der blander jazz og Brazil i den perfekte koncentration af en super-tight rytmegruppe, der sprudler af liv og oser af sød musik. Musikerne brænder igennem med energi, råstyrke og kærlighed til musikken. I det forløbne år har de fået mange tæer til at vippe og hofter til at vrikke på de danske spillesteder. En sikker humørspreder på et musikalsk højt niveau.

Mai Seidelin – Vokal

Pelle Fridell – Saxofoner og fløjte

Janus Templeton – Trommer

Carsten Kær – Klaver, Rhodes og Perkussion

Morten Ankarfeldt – Bas