Freddy Rasmussens kvartet med sangerinden Laurie Otto

Frokostjazz på Café Baghuset lærdag den 19. juni 2011

Kvartetten spiller blues, jazz-standards og swingmusik.

Freddy Rasmussen Tenorsax og sopransax
Freddy har spillet i forskellige kendte og ukendte jazzorkestre gennem årene, med turneer i ind- og udland. Han har indspillet 4 cd’er.

Freddy var jazzprismodtager i 1977 – overrakt af Stan Getz.

Peder Rasmussen Guitar
Peder skriver en stor del af kvartettens arrangementer. Han turnerede i de helt unge år overalt i Norden med sit eget orkester. Det var dengang, man kunne tillade sig at spille gode jazz-standards uden at blive fyret. Der fulgte nu 33 år som impresario, men siden 1997 har livet kun været musik.
Henning Gjellerod Kontrabas
Henning har spillet kontrabas i forskellige orkestre lige fra spillemandsmusik, klassisk musik, underholdningsmusik og til naturligvis jazz.

Henning var folketingsmand i godt 11 år, men forlod Folketinget i 2005. Nu er der igen blevet mere tid til bassen. Henning præsenterer numrene, garneret med jazzhistorier.

Ebbe Østergaard Trommer
Ebbe har spillet i forskellige jazzorkestre siden ungdomsårene og har også år tilbage spillet meget på landets danserestauranter.
Laurie Otto Sang
Laura synger som en drøm på 4 sprog. Er konservatoriseuddannet.

Arrangementet med frokostjazz på Café Baghuset er et resultat af et samarbejde mellem caféen og Jazz i Thy. Du kan læse mere om Café Baghuset på www.cafe-baghuset.dk og om Jazz i Thy på www.jazzithy.dk