Astro Buddha Agogo feat. Uffe Steen

Lørdag d.27.august 2011 på Stenbjerg kro

Se billederne fra koncerten

Bag det mystiske navn på dette band gemmer der sig en trio, som efter mangfoldige koncerter, primært på et af de københavnske jazz-fans mest populære vandingssteder, La Fontaine, nu på det sidste har vovet sig ud i dagslyset i det danske land.

Sammensætningen er den klassiske orgeltrios med sax og trommer. Stilen kalder trioen selv Super Soul. En kategori, som ved gruppens live-koncerter viser sig at spænde over en stor variation af swingende jazz, medrivende blues, soul og skønne ballader. Hvis der skulle være en og anden, som synes, Ray Charles her og der lurer lige om hjørnet, tager han ikke helt fejl.
Frontfiguren, saxofonisten Michael Blicher, med den ”fede” lyd på hornet, styrer det hele med sikker hånd og har tidligere i Jazz i Thy med bandet Radiostar vist, at han er manden for at skabe kontakt og gode vibrationer. Og som om dette i sig selv ikke skulle være nok, så får publikum her oveni lejlighed til et genhør med den, der bedre end nogen anden i dette land mestrer netop denne gruppes repertoire, guitaristen Uffe Steen. Jo, der er lagt op til noget, der godt kan gå hen og blive til en fed aften i Stenbjerg.

www.jazzithy.dk

www.stenbjerg-kro.dk

www.michaelblicher.dk