Between the Lines Duo

Frokostjazz på Café Baghuset

20.juni 2015 kl.11 – 14

Sangerinde Line Ullits Mortensen og pianist Carsten Kær Nielsen

                     


Sangerinden Line Ullits Mortensen har fundet sammen med jazzpianist Carsten Kær Nielsen. Duoen giver en stemningsmættet og intim koncert med Line Ullits Mortensens egne sange, hvor improvisation og musikalsk kommunikation er i højsædet. Teksterne er nærværende, tonen er blå og genren bevæger i et krydsfelt mellem jazz, soul og singer-songwriter-stilen.
Koncerten er krydret med fortolkninger fra det store Jazzstandardskatalog.

Sang Line Ullits Mortensen
Sanger, sangskriver og dirigent.
Line er forsanger i Between The Lines, hvor hun flere gange har givet koncert i det nordjyske i bl.a. Maskinhallen, på Kappelborg og Sæby Jazzfestival.

Piano Carsten Kær Nielsen
er udannet pianist fra Det Jyske Musikkonservatorium og er meget aktiv på jazz – og latinscenen i København. Har været på talrige rejser i latinamerika, og nærer dyb kærlighed til den latinamerikanske musiks glæde og energi!
Carsten Kær Nielsen spiller bl.a. med: Mais Uma, Latin Dance Band, ILY, Dansòn.