Jesper Bodilsen SCENOGRAFIE

Lørdag den 11.april 2015 kl.20 i Plantagehuset

Se billederne fra koncerten her 

SCENOGRAFIE er bassisten Jesper Bodilsens nye orkester, som han har turneret rundt i Europa med. Musikken fra gruppens nye album er blevet rost til skyerne og bla. udvalgt som et af de bedste jazzalbums udgivet i Italien i 2013.

” Et album der varmer og efterlader sig et vidunderligt spor.. en skøn rigdom på følelser med et ustoppeligt flow af lyd, der sprudler af kunstnerisk liv og rører vores inderste følelser…” – Sound Contest.

“.. Det er sjældent at høre en cd, hvor de musikalske kort er blandet som på denne indspilning: perfekt” – Jazzitalia

”..denne cd understreger Bodilsens udvikling – fra fremragende instrumentalist til fremragende komponist og overbevisende bandleader..”    – Allaboutjazz

 Med sig i Thisted har Bodilsen et stjernehold af musikere. Den napolitanske sanger Joe Barbieri med hans indlevende og intense stemme; det italienske fænomen Nico Gori med et musikalsk overskud på klarinetten, der er sjældent set på disse breddegrader. Pianisten Nikolaj Bentzon er tidligere leder af Radioens Big Band og arbejder inden for en række genrer og stilarter, bl.a. med sin gruppe Bentzon Brotherhood, som er en fremtrædende eksponent for en intenst swingende jazzfunk. Francesco Cali – gruppens tredje italienske islæt – kan som få spille jazz på accordion og samtidigt tilføje musikken et folkloristisk præg.

Jesper Bodilsen har gennem sin karriere skabt sig et navn på den internationale scene. Han turnerer over hele verden og bringer med sit meget personlige bud på basspil anno 2015 den fine danske bastradition med uden for landets grænser.