Alice Carreri – Jan Harbeck – Kjeld Lauritsen – Espen Laub von Lillienskjold

Fredag den 27.februar 2015  kl.20 i Plantagehuset

Se billederne fra koncerten her 

        

Sangerinden Alice Carreri har fået sit gennembrud på den danske jazzscene via sit engagement på La Fontaine i København. Hendes smukke røst har begejstret jazzgæsterne i den traditionsrige klub igennem flere, år og nu er hun klar til at erobre resten af jazzdanmark.

Hun kan både synge det swingende og det bittersøde repertoire og hendes professionalisme og smukke stemme lover godt for hendes fremtid i musikken.

Organisten Kjeld Lauritsen er en af pionererne inden for orgeljazz i Danmark. Han har bl.a. indspillet en række CDer i eget navn og med The Organizers. Han spiller på det store Hammondorgel med baspedaler og roterende tonekabinet.

Tenorsaxofonisten Jan Harbeck modtog prisen for årets jazz CD 2009 for albumet “In the Still of the Night”. Hans lyriske spil høres desuden med Monday Night Big Band, Tivolis Big Band, Snorre Kirk Quintet og mange andre. Han er blevet kaldt den nye Jesper Thilo på den danske jazzscene.

Trommeslageren Espen Laub von Lillienskjold           er garant for at musikken swinger. Få europæiske musikere kan som ham leve op til det rytmiske drive, man ellers kun finder hos amerikanske trommeslagere. Har bl.a. spillet med bl.a. Lillian Boutté, Klüvers Big Band, Matthew Herbert Big Band, Benjamin Koppel og Willy Egmose Trio.