Bobo Moreno m. Northwest Bigband

Fredag den 30.januar 2015  kl.20 i Plantagehuset
Se billederne fra koncerten her 

Under Copenhagen Jazzfestival 1998 blev et afbud fra bluessangeren Peter Thorup startskuddet på Morenos etablering som bigbandsanger, da Thorup sprang fra en koncert med Niels Jørgen Steens A-Team i Kongens Have. Moreno blev kontaktet, og med få timers varsel lærte han Thorups repertoire og gennemførte koncerten. Det blev til en permanent plads i orkestret, og i tiden efter fulgte koncerter med et hav af bigbands, heriblandt Ernie Wilkin’s Almost Big Band, Tivolis Big Band, Klüvers Big Band, Radioens Big Band og Glindemands Orkester.
Den kendte sanger kommer til Thy for, sammen med et 18 mands stort orkester, at give os en stor aften med god bigbandswing og kendte sange fra bl.a. Franks Sinatras og Count Basies repertoire.

Northwest Bigband er sammensat til lejligheden, og ledes af den lokale musiker og musikskolelærer Mads Eliasen (Mads Bas), som til hverdag underviser på Thisted Musikskole og desuden dirigerer en række andre bigbands. Musikerne er håndplukket blandt musikskolens konservatorieuddannede lærere samt de bedste amatørmusikere med tilknytning til Thy. Her finder vi f.eks. pensionerede kræfter fra Aalborg Symfoniorkester og musikere fra de lokale amatørorkestre Bogeyman Band og Thy Bigband.

Videoer fra koncerten: