Hess/ AC/ Hess Spacelab

Fredag den 3.oktober 2014  kl.20 i Plantagehuset, Plantagevej 18, Thisted

Se billederne fra koncerten her

De tre internationale danskere, Nikolaj Hess på piano, Anders ’AC’ Christensen på bas og Mikkel Hess på trommer, har spillet sammen i ungdomsårene i Vejle, og har siden samarbejdet som selvstændig trio og som del af et væld af sammenhænge på den danske og internationale musikscene.

Et gennemgående fællestræk i al den musik, de sammen og hver især laver, er kærligheden til smukke lyriske melodier, medrivende tranceskabende grooves, den europæiske traditions romantiske harmoniske univers og verdensmusikkens skæve og nuancerede traditioner. Det er musik, der kommunikerer, både med publikum og internt i orkestret. Som Etta Cameron altid plejede at sige før koncerterne: ”Vi skal dele den kærlighed.”
Nikolaj Hess’s klaverspil fortryller og forfører, og Mikkel Hess’s originale og dynamiske trommespil er i fantastisk samspil med AC’s kraftfulde og medrivende basspil. Alle tre leverer dybt solospil, og giver i fællesskab et helstøbt udtryk med kant og varme.

Nikolaj Hess – piano
Anders ‘AC’ Christensen – bas
Mikkel Hess – trommer

Video om Trioen: SpaceLab

http://nikolajhess.com/projects/spacelab

Opvarmning inden koncerten:

“Thisted-baserede THE HOVERING er skabt af musiker og sangskriver Thomas Hjort, som i en akustisk trio spiller folk/jazz-inspirerede sange om livet på godt og ondt.

Thomas har skrevet musik, siden han i en alder af 10 år begyndte at spille guitar.
Han har spillet i forskellige bands i løbet af sine teenageår – men lysten til at skabe udelukkende ud fra egen kreativitet har ledt ham til at starte soloprojektet THE HOVERING.”