Kristin Korb Trio

Fredag den 12.september 2014 kl.20 i Plantagehuset

Se billederne fra koncerten her 

Kristin Korb – en syngende bassist! Hun  er en af de nye, yngre musikere, som både mestrer traditionen og alligevel er helt sig selv. Vi kender hende fra hendes samarbejde med Ray Brown, Jan Lundgren, Alex Riel og Jeff Hamilton, som alle nævner hendes utrolige swing. I 2012 bragte kærligheden hende fra Los Angeles til Danmark, men hun opretholder sin internationale karriere. I september udgiver hun sin mest personlige CD “Finding Home” ; sange omhandlende et liv i kærligheden, rejsen, længslen og alt, hvad integrationen til hendes nye hjem indebærer.

Med sig har Kristin Korb to fremragende musikere, som Jazz i Thy tidligere har stiftet bekendtskab med.

Magnus Hjorth – svensk pianist bosiddende i Kbh. Han er en aktiv og efterspurgt musiker, der spiller i talrige sammenhænge, og som akkompagnerer mange danske og udenlandske solister og vokalister. De mange konstellationer har resulteret i internationale turnéer både i Europa, USA og Japan.

Snorre Kirk – norsk trommeslager bosiddende i Kbh. Han har i de seneste mange år været en fast gæst på de internationale jazzklubber og festivaler, hvor han har gjort sig bemærket med nogle af de mest prominente artister i Skandinavien. I 2012 modtog han JazzSpecial prisen.

http://kristinkorb.com

www.magnushjorth.com

www.snorrekirk.dk