Østergaard, Bertelsen og Normann

Frokostjazz på Stenbjerg Landingsplads

2. juni 2018 kl. 11 – 14.

Jazz i Thy er gået i samarbejde med Foreningen til Bevarelsen af Stenbjerg Landingsplads og Stenbjerg Fiskeriforening om dette arrangement.

Østergaard, Bertelsen Duo bliver med tilføjelsen af Palle Normann på bas til en trio. Hvornår det hele startede er efterhånden lidt uklart, men Mikael Bertelsen (guitar) og Jørgen Østergaard (saxofon og guitar) har spillet sammen i mere end 25 år, og Palle Normann har spillet, siden han lærte at spille messing i Thisted Garden. I løbet af årene har alle 3 spillet sammen i diverse balorkestre, teater-projekter, Dr. Jazz og Orfeo.

Duoen startede som et projekt med at ”bossa-ficere” bl. a. danske standardnumre af Kai Normann Andersen og Aage Stentoft, men også med den ægte vare af Jobim, Luiz Bonfa, samt numre fra den store amerikanske jazzbog. Som trio består repertoiret også af hvad der bredt kan karakteriseres som lyttevenlig rytmisk musik fra den store sangbog, fingerpicking guitar, danske og engelsk /amerikanske standards, latin og bossa, og enkelte hjemmelavede numre, og hvem ved; måske en lille sang midt i instrumentalmusikken.