Koncert med Andersen/Bodilsen/Mezquida

Lørdag den 5. maj 2018 i Plantagerhuset

Se billederne fra koncerten

I 2003 tog Jesper Bodilsen initiativ til at samle en trio med den italienske pianist Stefano Bollani og danske Morten Lund på trommer og det blev en kæmpe succes med udgivelser på det store anerkendte label ECM, samarbejde med Berliner Filharmonikerne og koncerter på festivaler og i koncertsale verden over.

Nu har Jesper Bodilsen endnu engang samlet en trio med international format. Med sig har han den catalanske  Marco Mezquida der er Spaniens nye stjernepianist og som henrykker alle med sit utrolige touch og musikalske overskud og på trommer fuldendes trioen af danske Martin Andersen der gennem en årrække har befundet sig blandt Danmarks bedste trommerslagere og som desuden stammer fra samme hjemby som Bodilsen hvor de spillede sammen inden deres karriere tog fart.

Trioen havde premiere under Copenhagen Jazz Festival i 2017 og derefter gik de direkte i studiet og indspillede deres første album – et album der vil blive udgivet sidst i 2017 og som de vil turnere med i 2018. Musikken er original med enkelte andre indslag der er valgt med omhu og som viser trioens fine sammenspil og sans for melodiske stemninger.

Jesper Bodilsen – bas
Marco Mezquida – piano
Martin Andersen – trommer

Se video fra indspilningen:  Special One  og Live in studio